Mednarodni sejem učnih podjetij - CELJE 2012 Natisni E-pošta

Dijaki 3.S smo se v sredo 01.februarja 2012 udeležili  7. Mednarodnega sejma učnih podjetij v Celju.

Šolo je zastopalo učno podjetje UP Notranjka d.o.o., ki je s svojo dejavnostjo in zastopanjem učnega podjetja  prikazalo podjetnost naših dijakov ekonomske usmeritve.

Sejem nam je prinesel dodatno motivacijo za delo v učnem podjetju, prijetno smo se družili z ostalimi dijaki različnih šol iz različnih držav, predvsem pa smo lahko prenesli znanje iz šolskih klopi v realno poslovanje.

Na samem tekmovanju so bila udeležena, poleg domačih, tudi tuja učna podjetja iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Avstrije, Romunije, Nemčije, Litve in Finske. Poslovno sodelovanje z njimi je pripomoglo k poglobitvi znanja angleškega jezika, izmenjavo izkušenj glede na različne kulture in ne nazadnje prijetno druženje.

Naš cilj je bil zastopati Šolski center Postojna in Notranjsko, tako z našo dejavnostjo kot tudi s predstavitvenim programom učnega podjetja. Dijaki smo se izredno zabavali  in se naučili veliko novih in uporabnih stvari, ki nam bodo pripomogle pri nadaljnjem delu, tako v učnem podjetju, kot tudi v prihodnosti. Spoznali smo, da s kvalitetno predstavitvijo, zastopanjem, dobrim materialom in podjetniškim pristopom, veliko doprinesemo k razpoznavnosti podjetja in šole same.

V poznih popoldanskih urah smo se polni pozitivnih vtisov vračali domov.

Dijaki 3.S in prof. Tadeja PECMAN PENKO

NEKAJ FOTOUTRINKOV S SEJMA

 
< Prejšnji   Naslednji >